Rauwkostsalade met sandwiches

Aller Hande 1997
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 blikjes maïskorrels 150 g, Bonduelle,
  • 2 bakjes bleekselderijrauwkost 150 g,
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 2 eetlepels slagroom
  • 2 theelepels dille
  • 2 theelepels citroensap
  • zout
  • peper
  • 8 sneetjes volkorenbrood
  • 12 plakjes geroosterde achterham
  • 1 bakje tuinkers

Instructies

  • Maïs afgieten en door salade scheppen.
  • In kommetje mayonaise, slagroom en dille tot sausje roeren.
  • Op smaak brengen met citroensap, zout en peper.
  • Brood dun besmeren met sausje.
  • Op vier sneetjes brood elk 3 plakjes ham leggen.
  • Andere sneetjes erop leggen, diagonaal doorsnijden en op bord leggen.
  • Rest van saus door salade scheppen en naast sandwiches scheppen.
  • Garneren met tuinkers.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Broodjes / Lunch / Salade / Varkensvlees
Extra aanwijzing Snel te maken