Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Rundergoulash
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
rode paprika's
▢
75
g
spekreepjes
▢
1
teentje
knoflook
▢
2
theelepels
pittige paprikapoeder
▢
helft van basisrecept runderlappen met tomaat
▢
25
ml
zure room
Instructies
Paprika's schoonmaken, wassen en in stukjes snijden.
In braadpan spekreepjes in 3 minuten zachtjes uitbakken.
Knoflook erboven uitpersen.
Paprikapoeder en stukjes paprika toevoegen.
3 minuten zachtjes bakken.
Intussen runderlappen in blokjes snijden.
Runderlappen met tomaat en 1 dl water aan paprika toevoegen.
Aan de kook brengen en afgedekt nog 30 minuten zachtjes laten sudderen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met zure room, rijst en gemengde sla.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Rundvlees
/
Stoofpot