Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Rundvleescurry van Allerhande
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
wok, of hapjespan
Ingrediënten
▢
1
rode paprika
▢
100
g
peultjes
▢
½
schaaltje
baby-maïskolfjes
á 125 g,
▢
400
g
bieflapjes
▢
2
eetlepels
olie
▢
1
pakje
Red Curry
50 g, Home Gourmet,
▢
1
zakje
coconut cream
▢
powder
50 g, Home Gourmet,
Instructies
Paprika schoonmaken, wassen en in stukjes van 2 cm snijden.
Peultjesschoonmaken, wassen en halveren.
Maïskolfjes halveren.
Vlees in reepjes van 2 cm breed snijden.
In wok olie verhitten.
Currypasta 1 minuut fruiten.
Vlees toevoegen en al omscheppend 1 minuut meebakken.
Paprika,peultjes en maïskolfjes toevoegen en al omscheppend 1minuut meebakken.
Kokospoeder mengen met 3 dl lauwwarm water en door groenten-vleesmengsel roeren.
Afgedekt in 10 minuten zachtjes gaar sudderen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met pandanrijst.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Curry's
/
Hoofdgerechten
/
Rundvlees