Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gevuld witlofschuitje
Porties:
24
stuks
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
witlofstronkjes
24 blaadjes
▢
4
verse
dadels
▢
100
gr
Griekse yoghurt
of roomkaas
▢
40
gr
pecannoten
geroosterde
▢
amandelschaafsel
geroosterd voor garnering
Instructies
Haal de pit uit de dadels en snijd ze heel fijn.
Hak de noten fijn.
Meng de dadels, yoghurt (of roomkaas) met de noten.
Snijd de onderkant van de witlofstronkjes weg.
Haal zes blaadjes van elke stronk en vul de onderkant met het dadelmengsel.
Garneer vlak voor het serveren met het amandelschaafsel.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer koud.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
/
Tapas
Land van herkomst
Mediterraan
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch
Feestdagen etc
Kerst