Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Mosterdtaart
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
kant en klaar brokkeldeeg
▢
dorure
mix eigeel en scheutje melk
▢
mosterd
▢
kerstomaatjes
▢
geraspte kaas
Instructies
Neem kant- en klaar brokkeldeeg en bedek een taartbodem met het deeg, druk aan en duw de kanten eraf met je handpalm.
Prik de bodem in en doreer de zijkanten.
Gebruik de overschot van het deeg om bandjes te snijden en de zijkanten van de taart te versieren met lussen die je ook doreert.
Verwarm de oven voor op 180°.
Wrijf een goeie lepel mosterd uit op de bodem tot een mooi laagje.
Bedek de bodem verder met halve kerstomaatjes en geraspte kaas.
Bak 20 min op 180°.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hapjes
/
Hartige taart
Land van herkomst
België
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch