Hapjes

Recepten voor heerlijke hapjes

Ontdek een verscheidenheid aan hapjesrecepten, van koude en warme tot gekoelde lekkernijen, in alle soorten en maten. Perfect voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een gezellige borrel of een feestelijke viering. Laat u inspireren en geniet!



Krokante goudbruine aardappelbeignets met een smeuïge kaasvulling, deels opengesneden om de gesmolten kaas te tonen. Gegarneerd met verse peterselie en geraspte kaas, geserveerd met een dipsaus op een rustieke houten tafel met zachte, natuurlijke belichting.
 Krokante Aardappelbeignets met Kaas
Aardappel kaaskroketten
Aardappel kaaskroketten
Hartige aardappel-olijven muffins, goudbruin gebakken met stukjes knapperig spek, groene olijven en tijm, gepresenteerd in een muffinbakplaat in een feestelijke keuken met kerstdecoratie en natuurlijk licht.
Aardappel-Olijven Muffins
Aardappelblokjes in pikante tomatensaus
Aardappelblokjes in pikante tomatensaus
Aardappelchips
Aardappelen in knoflookmayonaise
Aardappelen in knoflookmayonaise
Aardappelhapjes
Aardappelhapjes
Aardappelkoekjes met zalm
Aardappelkoekjes met Gerookte Zalm
Aardappelwafeltjes
Aardappelwafeltjes
Aardbeien met Kruidenkaas
Abrikozengaletjes met serranoham
Abrikozen Galettes met Serranoham
Abrikozen gevuld met notenroomkaas
Abrikozen gevuld met roomkaas
Abrikozen met geitenkaas en spek
Heerlijke abrikozen-hazelnotenballetjes, zorgvuldig geplaatst in papieren bonbonvormpjes op een rustieke houten tafel. De feloranje kleur van de abrikozen contrasteert mooi met de goudbruine stukjes geroosterde hazelnoten. Verspreide hazelnoten, gedroogde abrikozen en een licht linnen doek voegen textuur toe aan de frisse en uitnodigende presentatie. 🍑🌰✨
Abrikozen-Hazelnotenballetjes
Abrikozen met Geitenkaas en Spek, gepresenteerd in een kleurrijke Mexicaanse setting. De abrikozen zijn gevuld met romige geitenkaas, omwikkeld met knapperig ontbijtspek en gegarneerd met verse kruiden, geserveerd op een vrolijke schaal met een feestelijke uitstraling. 🎉🥓🍑
Abrikozenhapjes met Geitenkaas en Spek
Aceitunas a la Sevillana
Aceitunas Alinadas 1
Aceitunas Alinadas van Astrid Veltman
aceitunas en escabeche
Aceitunas en escabeche
Acht hartige soezen gevuld met tonijnsalade
Acht hartige soezen gevuld met tonijnsalade
Afghaanse samosa's
Afghaanse samosa’s
Aino de atum
Aino de atum
Aioli Estragon (Dragonmayonaise)
Aioli Estragon
Albondigal
Albondigas con salsa de tomate
Albondigas con salsa de tomate 2
Albondigas con salza de tomate
Albondigas con salza de tomate
Albondigas met rode saus
Albondigas met rode saus
Albondigas van Astrid Veltman
Een Mexicaans geïnspireerde presentatie van Boerak, geserveerd op een rustieke aardewerken schaal. De goudbruine, krokante deegpakketjes zijn gevuld met gekruid gehakt, ui en verse peterselie. Het gerecht is gegarneerd met koriander, partjes limoen en een vleugje chilivlokken. De setting wordt gecompleteerd met kleurrijke Mexicaanse textielpatronen, een houten tafel en warm sfeervol licht voor een uitnodigende en feestelijke sfeer. 🌶️🥟✨
Algerijnse Boerak met Gekruid Gehakt
Allitas de pollo a ajengibre
Aloo samosa
Sacristains
Amandel Sacristains
Ambachtelijke Brabantse Worstenbroodjes
Amuse Americain
Amuse hapjes
Amuse hapjes
Amuse van gemarineerde en gefrituurde zalmblokjes, geserveerd op lepeltjes met een garnituur van zoetzure gember, een dotje wasabi en een schaaltje sojasaus, gepresenteerd op een rustieke houten tafel met Japanse accenten.
Amuse van Gemarineerde en Gefrituurde Zalm
Ananas gehakthapjes
Ananas met spek
Ananas-Mozzarella-Uien Donuts met Ontbijtspek
Ananas-Mozzarella-Uien Donuts met Ontbijtspek
Ansjovisboter met groene kruiden
Ansjovispasta
Ansjovispasta met Basilicum
Ansjovistoast
Antipasti Feestplank op een rustiek houten bord met mozzarellaspiesjes, Parmaham, mortadella, sardinefilets met olijven, gemarineerde artisjokharten, en knapperig ciabattabrood, omlijst door rozemarijntakjes en een schaaltje olijfolie.
Antipasti Feestplank met Italiaanse Specialiteiten
Antipasti met Parmaham en Meloen
Antipasti van Astrid Veltman
Antwerps worstenbrood
Antwerpse garnalenkroketten
Antwerpse snack
Aperitiefglaasjes met avocado en kippewit
Aperitiefhapjes
appelbootje
Appelbootje
appelhap
Appelhap
Appelroosjes van Bladerdeeg met Abrikozenjam
Appelroosjes van Bladerdeeg met Abrikozenjam
Appeltosti met amandelspijs
Argentijnse Empanadas met Rijk Gestoofd Rundvlees
Argentijnse Empanadas met Rijk Gestoofd Rundvlees
Arnhemse Kaaskoekjes
Artisjok basilicummousse met parmaham
Artisjok-Spinazie Borrelpizza met Ricotta
Artisjokbodems met Pesto Mayonaise en Ham
Artisjokbodems met tapenade
Asperge-Hamhapjes in Mosterdmayonaise
Asperges in verse zalm
Asturiaanse pasteitjes
Asturiaanse pasteitjes
Aubergine Dip met Citroen en Peterselie
Aubergine Dip met Citroen en Peterselie
Aubergine tapas
Augurk met tonijn
Avocado con Gambas
Avocado con gambas, Mexicaanse avocado gevuld met een romige garnalenmix van mayonaise, ketchup, room en chilisaus, geserveerd met citroenschijfjes in een kleurrijke Mexicaanse keuken met levendige tegels en warme houten accenten.
Avocado con Gambas – Mexicaanse Avocado met Garnalen
Avocado en Feta Bruschetta
Avocado met Garnalenvulling
Gevulde avocado met garnalen, ei en bleekselderij, in Mexicaanse keuken met kleurrijke tegels.
Avocado met Garnalenvulling
Avocado met groentevulling
Avocadomousse in tomatensaus, geserveerd op lepeltjes, afgewerkt met geroosterde amandelen en korianderblaadjes, op een rustieke houten tafel met decoratie van avocado, tomatensaus en amandelen.
Avocadomousse met Tomatensaus en Geroosterde Amandelen
Aziatische Bladerdeegrolletjes met Taugé en Wortel
Aziatische Bladerdeegrolletjes met Taugé en Wortel
Goudbruine bacon-ei Emmentaler broodjes gevuld met romige gesmolten Emmentaler kaas, krokante baconreepjes en een perfect gegaard ei in het midden. Geserveerd op een kleurrijk Mexicaans keramieken bord, tegen een sfeervolle achtergrond met levendige tafelkleden, rustieke houten accenten en traditionele decoratieve details.
Bacon-Ei Emmentaler Broodjes
Bagna Cauda Uit Piemonte
Bagna Cauda Uit Piemonte
Bah Pao
Ballenbak met mangoschuitjes
Balletjes met paprika basilicumsaus
Bananenchips met mangochutney
Banderilla met garnaal en asperge
Banderilla met garnaal en asperge
Banderillas
Banderillas
Bapao van Jan Plasmans
Babpoa
Bapau
Gegrilde sardines op een houten plank met tomatensaus, gegrilde tomaatjes en partjes citroen, gepresenteerd in een zomerse mediterrane stijl."
Barbecue Sardines met Tomatensaus en Garnalen
Basilicum tomatenbrood
Basilicumbootjes
Basisrecept Oosterse Frikandel
Beignet van zoetwatergarnaal met dille mayonaise
Beignets met sint jakobsschelpen
Beignets met sint jakobsschelpen
Beignets van kikkererwtenmeel
Elegante Belgische aspic met Breydelham, scampi en kleine groenten in een heldere gelatinering, geserveerd op een wit bord met een vinaigrette van tomaat, basilicum en sjalot, omringd door geroosterde stokbroodschijfjes met gesmolten tomaat en basilicum, op een rustieke tafel met een rood-gouden tafelkleed.
Belgische Aspic met Breydelham en Scampi
Een aantrekkelijk beeld van authentieke Belgische friet, goudbruin en krokant, geserveerd in een rustieke metalen frietzak met bakpapier. De frieten liggen op een houten plank, vergezeld van kleine schaaltjes met mayonaise en ketchup. De achtergrond toont een gezellige keuken met pastelgroene en blauwe kastjes, zacht natuurlijk licht en rustieke keukengerei, wat een warme en uitnodigende sfeer creëert.
Belgische Frieten Perfect Gebakken
Bierworstjes
Bierworstjes geserveerd met gebakken champignons, cherrytomaatjes en een rijke bier-roomsaus. Het gerecht ligt op een kleurrijk Mexicaans keramieken bord, gegarneerd met een takje rozemarijn, en gepresenteerd in een feestelijke setting met levendige Mexicaanse decoraties.
Bierworstjes met Champignons, Cherrytomaat en Rozemarijn
Bieslookblini's met een romige laag crème fraîche, een plakje gerookte zalm en een vleugje verse bieslook, elegant geserveerd op een kleurrijk Mexicaans keramieken bord. De achtergrond straalt een warme, feestelijke sfeer uit met levendige tafelkleden, rustieke houten accenten en decoratieve chilipepers.
Bieslook Blini’s met Zalm en Mierikswortelcrème
Bigilla
bitterballen
Bitterballen
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12