
Recepten voor heerlijke hapjes
Ontdek een verscheidenheid aan hapjesrecepten, van koude en warme tot gekoelde lekkernijen, in alle soorten en maten. Perfect voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een gezellige borrel of een feestelijke viering. Laat u inspireren en geniet!

Krokante Aardappelbeignets met Kaas

Aardappel kaaskroketten

Aardappel-Olijven Muffins

Aardappelblokjes in pikante tomatensaus
Aardappelchips

Aardappelen in knoflookmayonaise

Aardappelhapjes

Aardappelkoekjes met Gerookte Zalm

Aardappelwafeltjes

Aardbeien met Kruidenkaas

Abrikozen Galettes met Serranoham

Abrikozen gevuld met notenroomkaas

Abrikozen gevuld met roomkaas
Abrikozen met geitenkaas en spek

Abrikozen-Hazelnotenballetjes

Abrikozenhapjes met Geitenkaas en Spek
Aceitunas a la Sevillana
Aceitunas Alinadas 1
Aceitunas Alinadas van Astrid Veltman

Aceitunas en escabeche

Acht hartige soezen gevuld met tonijnsalade

Afghaanse samosa’s

Aino de atum

Aioli Estragon
Albondigal

Albondigas con salsa de tomate 2

Albondigas con salza de tomate

Albondigas met rode saus
Albondigas van Astrid Veltman

Algerijnse Boerak met Gekruid Gehakt
Allitas de pollo a ajengibre
Aloo samosa

Amandel Sacristains
Ambachtelijke Brabantse Worstenbroodjes
Amuse Americain

Amuse hapjes

Amuse van Gemarineerde en Gefrituurde Zalm
Ananas gehakthapjes
Ananas met spek

Ananas-Mozzarella-Uien Donuts met Ontbijtspek
Ansjovisboter met groene kruiden
Ansjovispasta
Ansjovispasta met Basilicum
Ansjovistoast

Antipasti Feestplank met Italiaanse Specialiteiten
Antipasti met Parmaham en Meloen
Antipasti van Astrid Veltman
Antwerps worstenbrood
Antwerpse garnalenkroketten
Antwerpse snack
Aperitiefglaasjes met avocado en kippewit
Aperitiefhapjes

Appelbootje

Appelhap

Appelroosjes van Bladerdeeg met Abrikozenjam
Appeltosti met amandelspijs

Argentijnse Empanadas met Rijk Gestoofd Rundvlees
Arnhemse Kaaskoekjes
Artisjok basilicummousse met parmaham

Artisjok-Spinazie Borrelpizza met Ricotta

Artisjokbodems met Pesto Mayonaise en Ham
Artisjokbodems met tapenade
Asperge-Hamhapjes in Mosterdmayonaise
Asperges in verse zalm

Asturiaanse pasteitjes

Aubergine Dip met Citroen en Peterselie
Aubergine tapas
Augurk met tonijn
Avocado con Gambas

Avocado con Gambas – Mexicaanse Avocado met Garnalen
Avocado en Feta Bruschetta
Avocado met Garnalenvulling

Avocado met Garnalenvulling
Avocado met groentevulling

Avocadomousse met Tomatensaus en Geroosterde Amandelen

Aziatische Bladerdeegrolletjes met Taugé en Wortel

Bacon-Ei Emmentaler Broodjes

Bagna Cauda Uit Piemonte
Bah Pao
Ballenbak met mangoschuitjes

Balletjes met paprika basilicumsaus

Bananenchips met mangochutney

Banderilla met garnaal en asperge

Banderillas
Bapao van Jan Plasmans

Bapau

Barbecue Sardines met Tomatensaus en Garnalen
Basilicum tomatenbrood
Basilicumbootjes
Basisrecept Oosterse Frikandel
Beignet van zoetwatergarnaal met dille mayonaise

Beignets met sint jakobsschelpen
Beignets van kikkererwtenmeel

Belgische Aspic met Breydelham en Scampi

Belgische Frieten Perfect Gebakken
Bierworstjes

Bierworstjes met Champignons, Cherrytomaat en Rozemarijn

Bieslook Blini’s met Zalm en Mierikswortelcrème
Bigilla

Bitterballen
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12