Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tagliatelle met stroganoffsaus
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
3
stronkjes
witlof
ca. 350 g,
▢
1
bakje
fruitcocktail
verse / 200 g,
▢
300
g
tagliatelle verde
pak á 500 g, Grand'ltalia,
▢
zout
▢
1
ui
▢
400
g
varkensfilet
▢
peper
▢
1
eetlepel
boter
of margarine
▢
1
eetlepel
paprikapoeder
▢
1
eetlepel
bloem
▢
1
dl
droge witte wijn
▢
125
ml
crème fraîche
Instructies
Witlof schoonmaken en wassen.
Stronken in stukken van ca. 3 cm snijden.
In schaal witlof en fruitcocktail door elkaar scheppen.
In pan met ruim kokend water en zout tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing gaar koken.
Intussen ui pellen en in ringen snijden.
Vlees in reepjes snijden en bestrooien met zout en peper.
Vier borden voorverwarmen.
In pan boter verhitten.
Ui en vlees in ca. 3 minuten al omscheppend bruin bakken.
Paprikapoeder en bloem erdoor roeren en ca. 1 minuut meebakken.
Al roerend wijn erbij schenken.
Crème fraîche erdoor roeren.
Saus onafgedekt ca. 3 minuten zachtjes koken, af en toe roeren.
Saus op smaak brengen met zout en peper.
Tagliatelle over warme borden verdelen.
Saus erop scheppen.
Weinig witlofsalade ernaast scheppen, rest van salade apart erbij serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Pasta