Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Waterkerssalade met tagliatelle
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
Ingrediënten
▢
2
eetlepels
zonnebloempitten
▢
zout
peper,
▢
4
kalkoenburgers
Friki,
▢
3
tomaten
▢
200
g
tagliatelle
▢
1
dl
olie
▢
3
eetlepels
witte wijn azijn
▢
2
theelepels
geraspte mierikswortel
potje, Kuhne,
▢
2
theelepels
vloeibare honing
▢
1
teentje
knoflook
▢
10
sprietjes
bieslook
▢
2
eetlepels
boter
of margarine,
▢
150
gr
waterkers
Instructies
VoorBereiden
In droge koekenpan zonnebloempitten in ca. 2 minuten lichtbruin roosteren.
Op bord scheppen en met zout bestrooien.
Van kalkoenburgers 24 balletjes draaien.
Tomaten wassen en in partjes snijden.
Bereiden:
Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing.
In kom olie, azijn, mierikswortel en honing tot sausje kloppen.
Knoflook pellen en erboven uitpersen.
Bieslook erboven fijnknippen.
Op smaak brengen met zout en peper.
In koekenpan boter verhitten.
Kalkoenballetjes in ca. 5 minuten rondom lichtbruin en gaar bakken.
Tagliatelle afgieten.
Tagliatelle, kalkoenballetjes en helft van waterkers over vier borden verdelen.
Tagliatelle-waterkerssalade erop scheppen.
Zonnebloempitten erover strooien.
Garneren met partjes tomaat.
Direct serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Kalkoen
/
Pasta