Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Groentesoep met rode wijn
: AllerHande 1996
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
25
g
boter
of margarine,
▢
300
g
pangroente auberge
,diepvries, AH,
▢
3
dl
rode wijn
Bourgogne
▢
1
vleesbouillontablet
▢
zout
▢
peper
▢
allesbinder
Instructies
In pan boter smelten.
Groenten afgedekt ca. 3 minuten zachtjes smoren.
Wijn en 6 dl water toevoegen.
Bouillontablet erboven verkruimelen.
Soep aan de kook brengen en afgedekt ca. 15 minuten zachtjes laten koken.
Soep op smaak brengen met zout en peper.
(Eventueel iets binden met allesbinder).
Soep in vier soepkommen schenken.
Serveren met wit stokbrood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep
/
Voorgerechten
Extra aanwijzing
Snel te maken