Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bonenschotel met ui en mosterdcervelaat
Allerhande 2003
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
3
uien
grofgesnipperd
▢
1
mosterdcervelaat
(worst, 250 g
▢
3
el
olie
▢
2
blikken
kidneybonen
400 g, uitgelekt
▢
1
bos
radijs
▢
15
gr
peterselie
verse
▢
1
tl
citroensap
of azijn
▢
½
tl
mosterd
Instructies
In grote koekenpan ui en worst in 2 el olie 10 min. zachtjes bakken.
Kidneybonen toevoegen en gerecht met deksel op pan 5 min. door en door verwarmen. Bonenschotel op smaak brengen met zout en peper.
Intussen radijs schoonmaken en in plakjes snijden.
Peterselie fijnhakken.
In kom dressing kloppen van rest van olie, citroensap, mosterd, zout en peper.
Radijs door dressing mengen.
Bonenschotel en radijssalade over twee borden verdelen.
Peterselie over radijs en bonen strooien.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
Land van herkomst
Nederland
Extra aanwijzing
Snel te maken