Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Hartige spaghetti carbonara
Allerhande 2003
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
g
spaghetti
▢
3
eierdooiers
▢
125
ml
slagroom
▢
100
g
kaas
grofgeraspte
▢
grofgemalen zwarte peper
▢
8
plakjes
bakbacon
of ontbijtspek, vleeswaren
▢
15
gr
peterselie
verse fijngeknipt
Instructies
Spaghetti in pan met ruim water en zout in ca. 8 min. beetgaar koken.
In grote kom dooiers met slagroom en helft van kaas mengen.
Veel peper erboven malen.
In droge koekenpan met antiaanbaklaag plakken bacon op matig vuur knapperig bakken.
Op keukenpapier laten uitlekken.
Pasta afgieten en direct door eimengsel in kom mengen.
Peterselie en rest van kaas erdoor mengen.
Pasta verdelen over vier warme borden, bacon erop leggen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Pasta
Land van herkomst
Italië