Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Yoghurt spinaziesoep
Allerhande 2003
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
uien
gesnipperd
▢
3
eetlepels
olijfolie
▢
300
g
panklare spinazie
▢
150
g
basmatirijst
▢
1
theelepel
komijn
djinten
▢
1
liter
groentebouillon
van tablet
▢
1
pak
naanbrood naturel
2 stuks
▢
300
g
Griekse yoghurt
Instructies
In soeppan ui in olie 3 min. fruiten.
Spinazie toevoegen en onder voortdurend omscheppen in 3 min. laten slinken.
Rijst en komijn door spinazie scheppen, hete bouillon erbij schenken.
Soep ca. 8 min. koken, tot rijst gaar is.
Naanbroden (in stukken) in broodrooster roosteren.
Yoghurt op smaak brengen met zout en peper.
Pan van vuur nemen en yoghurt door spinaziesoep roeren.
Soep over vier grote kommen verdelen,
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met naanbrood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Soep
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch