Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.
Meng de mix met 100 ml kokend water, tenminste 10 minuten laten staan.
Snijd de komkommer in plakken en het vlees in heel kleine stukjes (ca.1 cm).
Meng het vlees met de boemboe en 1 eetlepel olie.
Rijg het vlees aan de cocktailprikkers (3-4 stukjes per stokje).
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak de groenten 3 minuten.
Wok de gewelde mix vervolgens 2 minuten mee.
Schep de rijst en 1-2 theelepels sambal erdoor en roerbak nog 3 minuten.
Gril de mini-sateetjes in een grillpan rondom bruin en gaar, ca. 5 minuten.
Verwarm de satésaus volgens de aanwijzing
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip: Geef er Conimex Smaakmakers Gebakken Uitjes, Ketjap Asin en Sambal Manis bij.Variatietip: Paprika, bleekselderij en worteltjes erbij zijn ook heerlijk om in de satésaus te dippen.