Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.
Snijd de puntjes van de peultjes en de uien in partjes.
Meng de peterselie met de seroendeng.
Bestrijk de schnitzels aan beide kanten dun met wat woksaus en verdeel het peterselie-seroendeng mengsel in een egale laag over 1 kant van het vlees.
Rol de schnitzeltjes zo strak mogelijk op en prik ze vast met een cocktailprikker.
Verhit 1 el olie in een koekenpan.
Bak hierin de rolletjes in ca.
10 minuten rondom bruin en gaar.
Verhit ondertussen een scheutje olie in een wok.
Roerbak de peultjes en de ui ca.5 miuten.
Schep de rijst en de woksaus erdoor en roerbak nog 3 minuten.
Verdeel de rijst over de borden of kommen.
Haal de prikkers uit de seroendengvleesrolletjes en leg op elk bord of kom een rolletje.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip: Geef de rest van de Conimex Smaakmaker Seroendeng erbij voor een lekker knappertje.Variatietip: Vervang de schnitzels door in de lengte in dunne plakken gesneden kipfilet.