Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Borrelballetjes van geitenkaas
Allerhande 2004
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
37½
gr
pijnboompitten
▢
1
eetlepel
milde paprikapoeder
of cajunkruiden
▢
12½
gr
bieslook
verse
▢
200
g
geitenkaas
zachte
▢
2
eetlepels
crème fraîche
▢
versgemalen zwarte peper
Instructies
Pijnboompitten in droge koekenpan goudbruin roosteren.
Op snijplank laten afkoelen en grof hakken.
Paprikapoeder op schoteltje strooien.
Bieslook boven schoteltje fijn knippen.
Geitenkaas ontkorsten, in stukken snijden en met vork door crème fraîche mengen.
Op smaak brengen met fijngemalen peper.
Tussen handen ca. 36 balletjes van geitenkaasmengsel draaien, zo groot als knikkers.
In porties verdelen.
Geitenkaasballetjes door respectievelijk paprikapoeder, bieslooksnippers of pijnboompitten
rollen, zodat 3 verschillende kleuren balletjes ontstaan.
In elk balletje cocktailprikker steken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hapjes
/
Kaas