2pakken couscous met Tunesische smaak250 g per pak
250gsperziebonen
200gpeultjes
1kleinebroccoli
240ggroene olijven met piment
125gverse roomkaas met kruidenverbrokkeld
Instructies
Bereid de couscous volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Maak de sperziebonen en peultjes schoon en halveer ze.
Verdeel de broccoli in kleine roosjes en snijd de stronk in stukjes.
Kook de groenten in een pan met ruim kokend water en zout gedurende 3-4 minuten, tot ze beetgaar zijn.
Halveer de olijven.
Giet de groenten af en meng ze samen met de verbrokkelde roomkaas en olijven door de couscous.
Breng het geheel op smaak met zout en peper.
Schep de couscous met groene groenten op de borden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Deze mediterrane couscous met groene groenten past goed bij een frisse, fruitige witte wijn zoals een Verdejo of een Sauvignon Blanc. De levendige aroma's van de wijn zullen de diverse smaken van het gerecht aanvullen.