Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ei uit de oven met dragon
Allerhande 2006
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
eetlepels
slagroom
▢
1
theelepel
gedroogde dragon
▢
4
eieren
Instructies
Verwarm de oven voor op 200 ºC.
Meng de slagroom met de dragon en zout en peper naar smaak.
Verdeel de dragonroom over de ovenschaaltjes.
Breek boven elk schaaltje een ei en zet de schaaltjes in de braadslee.
Schenk heet water in de braadslee tot 1 centimeter onder de randen van de schaaltjes.
Zet de braadslee in het midden van de oven en bak de eieren in 15 minuten gaar.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met geroosterd brood en roomboter.
Geen gedroogde dragon in huis?
Met een eetlepel verse bieslook smaakt dit gerecht ook erg lekker.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brunch
/
Ei
/
Lunch
Extra aanwijzing
Snel te maken
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch