Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Spaghetti met Valess en pijnboompitten
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
g
spaghetti
▢
2
bakjes
cherrytomaten
▢
4
teentjes
knoflook
▢
7½
gr
verse basilicum
▢
32½
gr
pijnboompitten
▢
5
eetlepels
olijfolie
▢
2
schaaltjes
Valess mediterraan
à 2 filets
Instructies
Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing koken.
Tomaten wassen en halveren.
Knoflook pellen en snipperen.
Basilicumblaadjes in reepjes snijden.
Pijnboompitten in droge koekenpan met antiaanbaklaag roosteren.
In tweede koekenpan 2 eetlepels olie verhitten en filets in 4 minuten gaar en goudbruin bakken.
In andere koekenpan rest van olie verhitten en op laag vuur knoflook 1 minuut fruiten.
Tomaatjes toevoegen en 2 minuten meebakken.
In grote schaal tomaten, knoflookolie en spaghetti mengen.
Spaghetti met basilicum en pijnboompitten bestrooien en met filets serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Pasta
/
Vleesvervangers
Land van herkomst
Italië
Extra aanwijzing
Snel te maken
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch