Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Geroosterde groenten met gorgonzola
AllerHande 2004
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
750
g
aardappels
in grote stukken
▢
2
rode uien
in parten
▢
2
rode paprika's
in stukken
▢
1
gele paprika
in stukken
▢
3
eetlepels
olijfolie
▢
300
g
Tasty Tom tomaten
gewassen
▢
150
g
gorgonzola
in stukjes
▢
15
g
verse basilicum
in reepjes
Instructies
Oven voorverwarmen op 175 °C.
Aardappel, ui en paprika in kom omscheppen met olie en zout en peper naar smaak.
Aardappels en groente over bakplaat uitspreiden en in midden van oven ca. 40 minuten
roosteren, af en toe omscheppen.
Trostomaat met takje tussen aardappels en groenten op bakplaat leggen en geheel nog 20
minuten roosteren.
Kaas over geroosterde aardappels en groenten verdelen en gerecht met basilicum
bestrooien.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met groene salade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Kaas
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch