Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Verfijnde Gevulde Perziken met Frambozenroom
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
Ingrediënten
▢
2
eetlepels
amandelschaafsel
▢
200
ml
houdbare slagroom
▢
3
eetlepels
frambozenjam
▢
1
blik
halve perziken op siroop
820 g
Instructies
Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan in 2-3 minuten goudbruin en laat het afkoelen.
Klop de slagroom stijf met 2 eetlepels jam.
Verdeel de halve perziken over vier borden en schep in elke perzik een beetje frambozenroom en bovenop een klein toefje frambozenjam.
Garneer de gevulde perziken met het geroosterde amandelschaafsel.
Notities / Tips / Wijnadvies
Voor een extra verwennerij kun je de gevulde perziken serveren met een bolletje vanille-ijs ernaast.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht
/
Fruit
Land van herkomst
Internationaal
Jaargetijde:
Snel te maken
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch