Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Kleiner
Normaal
Groter
Mango lassi
Indiaas yoghurtdrankje
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Blender
Ingrediënten
▢
300
gram
mango
vers of uit de diepvries
▢
300
ml
yoghurt
plantaardige
▢
1
el
suiker
▢
½
tl
gemalen kardemom
▢
3
saffraan draadjes
garnering:
▢
pistachenoten en rozenblaadje
Instructies
Schil de mango en snijd in kleine stukjes.
Als je mangopuree of diepvriesmango gebruikt, kun je deze stap overslaan.
Pureer de mango en voeg de yoghurt, suiker en kardemom toe.
Leg de saffraan even in water en voeg dan ook de saffraandraadjes toe.
Blend tot een egaal geheel.
Is het nog te dik?
Giet er dan een klein beetje (plantaardige) yoghurt bij.
Schenk in 2 glazen en garneer met gedroogde rozenblaadjes en grof gehakte pistache nootjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
Koude Dranken
/
Zuivel
Land van herkomst
India