Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Jachtschotel
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
gram
gesnipperde ui
▢
40
gram
boter
▢
4
deciliter
bouillon
▢
peper
▢
zout
▢
1
laurierblad
▢
4
kruidnagels
▢
300
gram
vlees
of vleesresten
▢
1
kg.
gekookte aardappelen
▢
300
gram
zure appels
▢
paneermeel
Instructies
Laat gesnipperde ui in boter lichtgeel fruiten.
Voeg er 4 deciliter bouillon aan toe en breng het geheel op smaak met wat peper en zout.
Laurierblaadje en kruidnagels toevoegen.
Laat het samen met de in blokjes gesneden vlees of vleesresten warm worden en verwijder daarna de kruiden.
Leg in een vuurvaste schaal laag om laag plakjes gesneden aardappelen, vlees, uienmengsel en
schijfjes gesneden appel Bestrooi schotel met paneermeel en leg hier en daar een klontje boter.
Laat schotel in een warme oven door en door warm worden en een bruin korstje krijgen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Vlees