Halveer de geschilde of geschrapte aardappelen en verwarm ze met 2 eetlepels water in een ronde, ovenvaste glazen schaal (afgedekt) gedurende 4-5 minuten op 100%.
Maak de courgette schoon, was hem en snijd hem in reepjes.
Ontdoe de paprika van zaadlijsten en zaad, was hem en snijd hem in blokjes.
Snipper de ui fijn.
Doe alle groenten in een ronde ovenvaste schaal en verwarm ze (afgedekt) 3-4 minuten op 100%.
Giet het water van de aardappelen en de groenten af.
Schep de aardappelen en de groenten door elkaar en doe ze in een beboterde ovenvaste glazen schaal.
Klop de eieren los met de basilicum, zout en peper naar smaak, de melk, de crème fraîche en de helft van de kaas.
Schenk dit mengsel over de groenten en aardappelen, strooi er de rest van de kaas over en verwarm de schotel (onafgedekt) gedurende 6-7 minuten op 100%.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer deze Aardappel-Courgetteschotel met een groene of gemengde salade voor een complete maaltijd.