Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardappel groentegratin
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
groene paprika
▢
1
zakje
voorgekookte aardappelschijfjes
450 g
▢
Zout
▢
Versgemalen zwarte peper
▢
Nootmuskaat
▢
¾
dl
melk
▢
1
teentje
knoflook
▢
50
g
geraspte Edammer
Instructies
Verwarm de oven voor op 225°C.
Maak de paprika schoon en snijd hem in dunne reepjes.
Vet een lage ovenschaal in en meng de aardappelschijfjes en de paprikareepjes in de schaal.
Roer zout, peper en een snufje nootmuskaat door de melk.
Pers het teentje knoflook erboven uit en schenk dit mengsel over de aardappelschijfjes.
Strooi de geraspte kaas erover en laat de schotel in de oven in 15 minuten door en door heet en goudbruin worden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Deze aardappel-groentegratin is een smakelijk bijgerecht bij diverse hoofdgerechten, of kan worden genoten als lichte maaltijd met een frisse salade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
/
Kaas
/
Ovenschotel
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch