2gekookteeierenin blokjes gesneden (plus enkele schijfjes voor garnering)
100gramkastanjechampignonsgekookt en in stukjes gesneden
1eetlepelrauwe sjalotfijn gesneden
1zure appelin blokjes gesneden
2eetlepelsmayonaise
2eetlepelszure room
Paarstukjes perzikin blokjes gesneden
Paarschijfjes perzikvoor garnering
Stukjesananashoeveelheid naar smaak
Worcestersausnaar smaak
Peterseliefijn gesneden
Zout naar smaak
Peper naar smaak
Rasp van 1 limoen
Instructies
Doe de blokjes kipfilet, aardappelen, eieren, champignons, sjalot, zure appel, perzikstukjes, ananas, mayonaise, zure room, limoenrasp, zout, en peper in een grote kom.
Voeg een scheutje Worcestersaus toe en meng alles goed door elkaar.
Proef de salade en voeg indien nodig extra mayonaise, zout of peper toe naar smaak.
Schep de salade in een mooie serveerschaal.
Garneer de salade met schijfjes gekookt ei, perzikschijfjes en wat extra peterselie.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer met een lichte en fruitige witte wijn zoals een Pinot Grigio of een Chenin Blanc, die goed past bij de fruitige en romige smaken van de salade.