Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Slavinken in pepersaus
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
20
g
boter
▢
8
slavinken
▢
2
kleine
uien
▢
1
paprika
▢
250
ml
pepersaus
vers, doosje of flesje
▢
1
doosje
MAGGI Puree à la Minute Naturel
▢
1
eetlepel
peterselie
fijngesneden
Instructies
Verhit de boter in een koekenpan en bak de slavinken in 7 minuten rondom bruin.
Bak de ui al omscheppend 2 minuten mee.
Bereid de pepersaus volgens de aanwijzingen en roer de saus met de paprika door het bakvet.
Laat het geheel nog 2 minuten zachtjes sudderen.
Bereid 2 zakjes MAGGI Puree à la Minute Naturel volgens de aanwijzingen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de slavinken met saus en puree en strooi de peterselie erover.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Vlees