Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Romige Champignonsoep
Deze romige champignonsoep is een heerlijk voorgerecht
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kg
champignons
of cantharellen
▢
1
pond
rundergehakt
▢
200
g
roomkaas
▢
150
ml
zure room
▢
2
sjalotten
▢
2
teentjes
knoflook
▢
Citroensap
▢
Boter
▢
Zout
▢
Peper
Instructies
Kook of bak het rundergehakt in een beetje boter totdat het kruimelig is. Voeg vervolgens de
gesnipperde sjalotten en knoflook toe, evenals de schoongemaakte paddenstoelen.
Laat een beetje vocht verdampen en breng op smaak met citroensap, room en roomkaas.
Roer goed en laat sudderen tot de soep een romige textuur heeft.
Breng op smaak met zout en peper.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de soep warm.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Rundvlees
/
Soep
/
Voorgerechten