Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Zeetong Picasso
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
8
zeetongfilets
▢
Roomboter
om te bakken
▢
Zout
▢
Peper
▢
Paprikapoeder
▢
Bloem
om te paneren
▢
Klein blikje
peren op zware siroop
▢
Klein blikje
perziken op zware siroop
▢
Klein blikje
ananasschijven op zware siroop
Instructies
Kruid de zeetongfilets met zout, peper en paprikapoeder.
Haal ze lichtjes door de bloem en schud overtollige bloem eraf.
Verhit de roomboter en bak de tongfilets goudbruin en gaar, ongeveer 10 minuten aan elke kant.
Laat de vruchten uitlekken in een zeef en bewaar het sap niet.
Snijd de vruchten in grove stukken.
Haal de filets uit de pan, maar houd ze warm.
Bak de vruchten in het achtergebleven bakvet en voeg eventueel een klontje roomboter toe.
Serveer de gebakken vruchten over de tongfilets.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Vis
Land van herkomst
Frankrijk