Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Zeewolffilet met Ansjovissaus
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
600
g
zeewolffilet
▢
2
teentjes
knoflook
geperst
▢
100
g
groene olijven zonder pit
fijngehakt
Instructies
Meng de helft van de knoflook door de gehakte olijven en zet dit mengsel apart.
Wrijf de ansjovis fijn met de rest van de knoflook.
Verhit de olie, voeg de ansjovis met knoflook toe en bak dit zachtjes gedurende 2 minuten.
Leg de zeewolffilets erbij en bak ze aan elke kant ongeveer 3 minuten.
Schep de vis uit de pan op een schaal en houd de filets warm onder aluminiumfolie.
Roer de kappertjes door het bakvet, voeg de witte wijn toe en laat de saus iets inkoken.
Voeg peper en zout naar smaak toe en roer de peterselie erdoor.
Serveer de vis belegd met plakjes citroen en daarop de gehakte olijven.
Geef de saus er apart bij.
Dit gerecht is lekker met gekookte krieltjes en broccoli.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Vis