Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Céleris aux pistou
Gevulde selderijbakjes
Porties:
8
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Meloenboor
Ingrediënten
▢
2
selderijknollen
▢
4
eetlepels
pestosaus
Grand'Italia
Instructies
Voorbereiden:
Halveer de selderijknollen en snijd de helften in vieren.
Snijd mooie bakjes uit de kwarten en hol ze licht uit met een meloenboor.
Bereiden:
Stoom de selderijbakjes gedurende 5 minuten in een stoompan of boven een pan met kokend water.
Verdeel de pestosaus over de bakjes.
Stoom nog 2 minuten.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de gevulde selderijbakjes lauwwarm.
Geniet van dit smaakvolle bijgerecht!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch
Feestdagen etc
Kerst