Verwarm de slagroom en de melk in een steelpannetje.
Bewaar 50 milliliter melk voor stap 4.
Pel de knoflookteen en pers deze uit boven de pan.
Voeg de geraspte cheddar toe en laat smelten terwijl je roert met een garde.
Breng op smaak met Hot & Spicy Kruidenmix en voeg zout toe naar smaak.
Meng de maïzena met de achtergehouden melk in een apart kommetje.
Roer dit door met een lepeltje en voeg toe aan de nacho kaasdip.
Verhit de dip tot de gewenste sausdikte terwijl je blijft roeren met een garde.
Giet de dip in het gewenste servies.
Laat het een beetje afkoelen, maar zet het niet in de koelkast.
De dip zal namelijk steviger worden na verloop van tijd.
Snipper de rode ui en meng het met gehakte peterselie.
Strooi dit over de dip en serveer met een zak nacho chips.
Notities / Tips / Wijnadvies
Een lichtzoete witte wijn zoals een Riesling of een fruitige rosé zou goed samengaan met deze romige nacho kaasdip. Hun frisse smaken en lichte zoetheid zullen het pittige karakter van de kaasdip mooi aanvullen.