Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Arabische Kipburger Wrap
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Siliconen spatels
Ingrediënten
▢
4
naanbroden
kant en klaar of zelfgemaakt
▢
300
gram
kippengehakt
▢
45
gram
paneermeel
▢
1
ei
▢
1
teen
knoflook
▢
1
theelepel
mosterd
▢
1
theelepel
paprikapoeder
▢
1
theelepel
versgemalen peper
▢
1
theelepel
zout
▢
Olijfolie
▢
8
blaadjes
kropsla
▢
1
ui
▢
1
vleestomaat
▢
3
eetlepels
mayonaise
▢
Verse
knoflook
Instructies
Bak de naanbroden af zoals aangegeven op de verpakking (of maak ze zelf) en houd ze warm.
Was de sla, snijd de tomaat in plakken en de ui in ringen.
Maak de knoflookmayonaise door de mayonaise te mengen met geperste knoflook.
Meng het kippengehakt in een kom met ei, paneermeel, paprikapoeder, mosterd, versgemalen peper, zout en geperste knoflook.
Vorm hieruit vier gelijke ballen en druk deze vervolgens plat tot hamburgers.
Bak de hamburgers aan beide zijden gaar in een beetje olijfolie.
Beleg één kant van elk naanbrood met sla, tomaat en uienringen.
Leg een gehalveerde kippenburger op elk naanbrood.
Voeg een paar klodders knoflookmayonaise toe en vouw de naanbroden dubbel.
Serveer de Arabische kipburger wraps direct.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Kip
/
Wraps
Land van herkomst
Arabisch