Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Artisjokbodems met pestomayonaise
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
keukenpapier
Ingrediënten
▢
8
artisjokbodems
blik, 400 gr, bijvoorbeeld Royal Mail
▢
3
dikke
plakken rauwe ham
ongeveer 50 gr
▢
1
potje
rode pesto
113 ml, bijvoorbeeld Grand'Italia
▢
2
eetlepels
mayonaise
▢
2
eetlepels
zure room
▢
1
bakje
tuinkers
20 gr
Voorbereiding:
▢
Laat de artisjokbodems uitlekken op keukenpapier.
▢
Snijd de rauwe ham in kleine blokjes.
▢
Meng in een kom de pesto
mayonaise en zure room.
▢
Voeg de blokjes rauwe ham toe aan het pesto mengsel en schep alles goed door.
▢
Zet het mengsel tot gebruik in de koelkast.
Instructies
Verdeel de pesto mayonaise over de artisjokbodems.
Garneer met toefjes tuinkers
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
/
Varkensvlees