Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardappelen, peren en pekelvlees
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kg
pekelvlees
▢
1
kg
peren
kleiperen of pondsperen
▢
1
kg
aardappels
▢
1
lepel
aardappelzetmeel
Instructies
Zet het pekelvlees een nacht in het water en kook het daarna gedurende een uur in ruim water.
Was de peren of schil ze en kook ze 3 uur in het vleesnat.
Kook de aardappelen afzonderlijk gaar.
Serveer de peren in het vleesnat dat gebonden wordt met een lepel koud aangemengd aardappelmeel.
Leg het gesneden vlees in het midden van de schaal.
Notities / Tips / Wijnadvies
Pekelvlees, peren en aardappelen vormen samen een heerlijk gerecht dat een combinatie is van vlees, fruit en aardappelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
Groenten
/
Rundvlees
/
Stamppot
/
Vlees