Aardappelen, peren en pekelvlees

Aardappelen, peren en pekelvlees

Recept categorie(ën) Fruit, Groenten, Rundvlees, Stamppot, Vlees
Aantal porties: 4

Van wie is dit recept: Auteur Onbekend
Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept

Print dit recept

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  • Zet het pekelvlees een nacht in het water, daarna een uur koken in ruim water.
  • Was de peren of schil ze en kook ze 3 uur in het vleesnat.
  • Kook de aardappelen afzonderlijk gaar.
  • Serveer de peren in het vleesnat dat gebonden wordt met een eetlepel koud aangemengd aardappelmeel.
  • Leg het gesneden vlees in het midden van de schaal.

Tips

Heeft u een mooie foto gemaakt van dit recept stuur hem mij dan toe.

---------------------------------------------------------------------------------------------



Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept
Print dit recept