Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Duitse Roggebroodsandwich met Appel en Casselerrib
Porties:
1
Bereidingstijd:
5
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
sneetjes
Duits zuurdesem roggebrood
▢
25
g
verse roomkaas
▢
3
plakjes
casselerrib
▢
0.5
appel
in schijfjes
▢
15
g
rucola
Instructies
Bestrijk de sneetjes brood met de verse roomkaas.
Vouw de plakjes casselerrib losjes dubbel en leg ze op één sneetje roggebrood.
Leg hierop de schijfjes appel en de rucola.
Leg het andere sneetje brood met de besmeerde kant naar beneden erop.
Plaats de sandwich op een bordje en serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Deze hartige en licht pittige sandwich past goed bij een frisse Duitse Riesling of een lichte Duitse pilsner.
Voedingswaarden
Calories:
369
kcal
|
koolhydraten:
42
g
|
Protein:
15
g
|
Vet:
15
g
|
Zout:
3.4
mg
|
Sugar:
14
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brood
/
Broodjes
/
Brunch
/
Fruit
/
Lunch
/
Ontbijt
Land van herkomst
Duitsland