1duivekater broodof ander wit brood, in 4 dikke plakken gesneden
50gramroomboterop kamertemperatuur
1sinaasappel
1bakjeaardbeiengewassen en in stukjes gesneden
Poedersuikernaar smaak
4blaadjesmuntvoor garnering
Instructies
Zorg ervoor dat de boter op kamertemperatuur is door deze op tijd uit de koelkast te halen.
Was de sinaasappel en rasp de schil.
Snijd de sinaasappel doormidden en knijp er wat sap uit.
Mix met een mixer op de langzaamste stand de zachte boter luchtig.
Voeg voorzichtig wat poedersuiker en sinaasappelsap toe en meng goed.
Mix vervolgens nogmaals op een hogere snelheid tot de boter luchtig en romig is.
Besmeer de dikke plakken duivekater met de sinaasappelbotercrème.
Verdeel de in stukjes gesneden aardbeien over de boter.
Garneer elk broodje met een blaadje munt.
Bestrooi de broodjes eventueel met extra poedersuiker naar smaak.
Serveer de ontbijtbroodjes direct en geniet ervan als een heerlijk begin van de dag, perfect voor speciale gelegenheden zoals Moederdag of Valentijnsdag.