Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
Kleiner
Normaal
Groter
Aardappelmatje
Bereidingstijd:
25
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
grote
aardappels
▢
1
wortel
▢
0,5
bosje
peterselie
▢
1
teentje
knoflook
▢
0,5
dl
olijfolie
▢
Zout
▢
Peper
Instructies
Schil de aardappels en snijd ze in juliennes met behulp van de keukenmachine.
Doe hetzelfde met de wortel en snijd de peterselie fijn.
Pers de knoflook en meng aardappel, wortel, peterselie en knoflook door elkaar in een kom.
Verhit de olijfolie in een pan en druk een platte laag van het mengsel in de pan.
Bestrooi met zout en peper en druk regelmatig aan.
Bak tot de onderkant lichtbruin is, keer het matje en bak ook de andere kant goudbruin.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer het aardappelmatje direct.
Voedingswaarden
Calories:
1030
kcal
|
koolhydraten:
10
g
|
Protein:
2
g
|
Vet:
22
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch