Kook de eiermie volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, giet af en laat uitlekken.
Maak de paksoi schoon en snijd deze in repen.
Snijd de paprika schoon en snijd deze in stukjes.
Pel de ui en snijd deze in halve ringen.
Verhit de zonnebloemolie in een wok.
Roerbak de ui en tofu gedurende 2 minuten.
Voeg de paprika en paksoi toe aan de tofu en roerbak nog 3 minuten mee.
Voeg de ketjap toe en laat 1 minuut meewarmen.
Schep de gekookte mie door het groentemengsel en roerbak nog 1 minuut.
Verdeel de mie-wokschotel over vier borden en bestrooi met seroendeng.
Serveer eventueel met Thaise chilisaus.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Concilio Pinot Grigio Trentino is een goede keuze bij deze Aziatische schotel, dankzij zijn frisse en fruitige karakter dat goed past bij de smaken van het gerecht.