Kook de eiermie volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, giet af en laat uitlekken.
Maak de paksoi schoon en snijd in repen.
Snijd de paprika in stukjes en de ui in halve ringen.
Verhit de zonnebloemolie in een wok en roerbak de ui en tofu gedurende 2 minuten.
Voeg de paprika en paksoi toe en roerbak 3 minuten mee.
Schenk de ketjap manis erbij en laat 1 minuut meewarmen.
Schep de gekookte mie door het groentemengsel en roerbak nog 1 minuut.
Verdeel de wokschotel over vier borden en bestrooi met seroendeng.
Serveer eventueel met Thaise chilisaus voor extra pit.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Serveer met een frisse komkommersalade voor een complete maaltijd.Wijnadvies:Kies voor een frisse en fruitige witte wijn, zoals Concilio Pinot Grigio Trentino, die mooi aansluit bij de smaken van dit gerecht.