Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Romige Asperges met Ham, Ei en Krieltjes
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
24
asperges
AA, geschild
▢
400
gram
krieltjes
gewassen
▢
4
eieren
▢
125
gram
roomboter
▢
320
gram
boerenachterham
▢
½
bosje
peterselie
gehakt
Instructies
Leg de geschilde asperges in een stoomovenpan met gaatjes.
Doe hetzelfde met de gewassen krieltjes.
Doe de roomboter samen met de gehakte peterselie in een dichte stoomovenpan en dek deze af met plakfolie.
Plaats de eieren in een stoomovenpan met gaatjes.
Leg de ham in een dichte stoomovenpan en dek deze af met plakfolie.
Stel de asperges, krieltjes en eieren in op Stomen op 100°C voor 8 minuten.
Voeg de stoomovenpan met boter en peterselie gelijktijdig met het eerste product toe.
Na 8 minuten voeg je de ham toe aan de stoomoven en stoom je alles nog 2 minuten.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wil je de eieren iets zachter gegaard hebben, voeg ze dan pas na 3 minuten toe.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Ei
/
Groenten
/
Varkensvlees
Geschikt voor Dieët:
Glutenvrij
/
Suikervrij
/
Tarwevrij