Verwarm het water en los hierin de kippenbouillontablet op.
Laat afkoelen.
Maal de kipfilets in een keukenmachine fijn, samen met de room, peper en zout.
Voeg de afgekoelde bouillon toe aan het kipmengsel en roer goed door.
Spatel de fijngehakte groenten en paddenstoelen handmatig door het kipmengsel.
Vul een lasagneschaal laagje voor laagje met het kipmengsel en de lasagnevellen.
Strooi op het laatste laagje de geraspte pecorino.
Verwarm de oven voor op 160°C Hetelucht Plus.
Bak de lasagne gedurende 50 minuten op 160°C Hetelucht Plus, of tot de bovenkant goudbruin is en de lasagne goed doorverwarmd is.
Serveer de lasagne warm, eventueel bestrooid met extra bieslook voor een frisse touch.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een lichte, fruitige rode wijn zoals een Pinot Noir vormt een mooie aanvulling op de romige textuur van de lasagne en de hartige smaken van de kip en paddenstoelen.