Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gevulde Cannelloni met Gehakt
Lekker met een gemengde salade.
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
45
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
125
gram
Honig lasagnebladen verdi pak à 250 gram
▢
300
gram
gehakt
▢
1
ei
M
▢
2
sjalotten
gesnipperd
▢
6
eetlepels
paneermeel
▢
½
eetlepel
oregano
▢
2
eetlepels
olijfolie
▢
1
paprika
in stukjes
▢
1
courgette
in plakjes
▢
200
gram
geraspte kaas
bijv. mozzarella of Parmezaanse kaas
Instructies
Breng ruim water aan de kook en leg de lasagnevellen kruiselings op elkaar in het water.
Neem de pan van het vuur en laat de bladen 3 minuten in het water liggen.
Schep ze er met een schuimspaan uit en leg ze naast elkaar op het werkvlak.
Meng het gehakt met het ei, de sjalotten, het paneermeel en de oregano en verdeel het gehakt over de lasagnevellen.
Rol de lasagnevellen met het gehakt op en leg ze in een ingevette ovenschaal.
Verhit de olie en bak de paprika 3 minuten.
Voeg de courgette toe en bak hem 2 minuten op een hoog vuur mee.
Voeg 1 liter water en de sausmix toe en breng alles aan de kook.
Kook de saus 1 minuut en schenk hem over de cannelloni.
Strooi de kaas erover en laat de rolletjes in de voorverwarmde oven (200 °C) in ongeveer 30 minuten gaar worden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een medium-bodied rode wijn zoals een Chianti Classico vormt een smakelijke combinatie met deze cannelloni.
Voedingswaarden
Calories:
550
kcal
|
koolhydraten:
36
g
|
Protein:
30
g
|
Vet:
32
g
|
Zout:
1.8
mg
|
Sugar:
6
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Pasta
/
Vlees
Land van herkomst
Italië