Ga terug
Email Link
Afdrukken
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Geroosterde Krieltjes met Paprika
Deze gebakken krieltjes met paprika zijn een heerlijk en eenvoudig bijgerecht dat perfect past bij verschillende hoofdgerechten. De combinatie van knapperige krieltjes en smaakvolle paprika zorgt voor een heerlijke toevoeging aan elke maaltijd.
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
eetlepels
olijfolie
▢
1
ui
in partjes gesneden
▢
1
teentje
knoflook
fijngehakt
▢
1
zak
grote krieltjes
500 gram
▢
2
paprika's
in stukken gesneden
▢
1
groene peper
fijngehakt
▢
1
eetlepel
oregano
▢
Peper en zout naar smaak
Instructies
Verhit de olijfolie in een grote pan en fruit de ui met de knoflook gedurende 3 minuten.
Voeg de krieltjes, paprika, groene peper en oregano toe aan de pan.
Meng alles goed door elkaar.
Bak de krieltjes volgens de instructies op de verpakking, tot ze goudbruin en gaar zijn.
Breng de gebakken krieltjes op smaak met peper en zout.
Serveer de krieltjes als bijgerecht bij bijvoorbeeld een biefstuk, samen met een salade van kropsla, mini-augurkjes en een kant-en-klare dressing.
Voedingswaarden
Calories:
200
kcal
|
koolhydraten:
25
g
|
Protein:
3
g
|
Vet:
10
g
|
Zout:
0.5
mg
|
Sugar:
2
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
Geschikt voor Dieët:
Glutenvrij
/
Koolhydraat arm
/
Tarwevrij
/
Vegetarisch