Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Rood Fruit Cheesecake
Porties:
6
punten
Voorbereidingstijd
20
minuten
min
Bereidingstijd:
35
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Taartvorm Ø 24 cm
Bakpapier
mixer
Ingrediënten
▢
1
rol Tante Fanny Vers Quiche- en Taartdeeg
300 g
▢
400
g
roomkaas
▢
120
g
suiker
▢
2
eieren
▢
80
g
bramen
▢
80
g
frambozen
▢
80
g
aardbeien
in vieren gesneden
▢
50
g
rode bessen
▢
1
eetlepel
boter
om in te vetten
▢
1
ei
geklutst (om te bestrijken)
▢
Poedersuiker
om te bestrooien
Instructies
Verwarm de oven voor op 180°C (boven-/onderwarmte) en bereid het deeg volgens de instructies op de verpakking.
Rol het deeg uit en bekleed de ingevette taartvorm ermee.
Laat het deeg over de rand hangen en prik gaatjes met een vork in de bodem.
Klop de suiker, de eieren en eidooier door de roomkaas met een mixer tot een glad mengsel.
Giet dit mengsel over de deegbodem.
Bestrijk de rand van het deeg met het geklutste ei en bak de cheesecake onderin de oven in 30-35 minuten gaar.
Bedek de cheesecake met aluminiumfolie als deze te snel kleurt.
Beleg de cheesecake na het bakken met het rood fruit en bestrooi met poedersuiker.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de cheesecake met een glas mousserende wijn voor een feestelijke touch.
Voedingswaarden
Calories:
383
kcal
|
koolhydraten:
33
g
|
Protein:
9
g
|
Vet:
24
g
|
Zout:
0.7
mg
|
Sugar:
25
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert
/
Fruit
/
Taart
Land van herkomst
America
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch