Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Witte koolstamppot met seroendeng en pindasaus
Porties:
5
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1 ¼
kg
aardappels
▢
zout
▢
2
eetlepel(s)
olie
▢
1
grote
ui
▢
1
kleine
witte kool
▢
2
eetlepel(s)
gember
▢
½
theelepel
laos
▢
1
zakje
pindasaus
▢
gemalen
koriander
▢
ketjap manis
sambal
▢
75
gram
seroendeng
pinda-kokosmengsel
Instructies
Kook de aardappelen in water met zout in 20 minuten gaar.
Verhit de olie in een wok en roerbak de ui, kool en gember hierin 5 minuten.
Breng op smaak met zout en laos.
Bereid de pindasaus volgens de aanwijzingen op de verpakking en breng extra op smaak met de ketoembar, de ketjap en de sambal.
Stamp de aardappelen fijn en meng de kool, de ui en de gember door de puree.
Breng op smaak met zout en laos.
Bestrooi de stamppot met seroendeng en serveer met de pindasaus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Stamppot
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch