Fusion Recepten

Fusion Recepten🍴

Fusion koken is een avontuurlijke en creatieve manier om de culinaire tradities van verschillende werelden te combineren. Door elementen van diverse keukens te mixen, ontstaan er verrassende en innovatieve gerechten die nieuwe smaken en texturen ontdekken. Fusion recepten brengen de beste aspecten van verschillende kooktradities samen, van Aziatische invloeden in een klassiek Europees gerecht tot Latijns-Amerikaanse smaken in een Aziatische maaltijd. Ontdek hoe je met fusion koken grenzen kunt verleggen en unieke, spannende gerechten kunt creëren die zowel vertrouwd als vernieuwend zijn.


Abrikozen met geitenkaas en spek
Babi tjampoer met hamblokjes, witte bonen, lombok en kruiden in oosterse keuken.
Babi Tjampoer – Kruidig Varkensvlees met Witte Bonen
Bami-Mihoen Soep met Kip en Wokgroenten
Bami-Mihoen Soep met Kip en Wokgroenten
Bavetterollade met Shiitake-Pesto en Knolselderij-Mousseline
Between the Sheets
Between the Sheets
Biefstuk met Romige Peperaus
Bruschetta met blauwaderkaas en vijgen
Cajunhutspot met Krokante Gefrituurde Uiringen
Cajunhutspot met gefrituurde uiringen
Chicken cafréal
Chicken cafréal
Chinese kool stamppot met spekjes, een romige mix van aardappelpuree, roergebakken Chinese kool, krokante spekjes en nasikruiden. Het gerecht is op smaak gebracht met ketjap manis en kerriepoeder, en gegarneerd met lente-uitjes. Een hartige en smaakvolle maaltijd.
Chinese Kool Stamppot met Spekjes en Nasi Kruiden
Cocktailgarnalen met pittige salsa
Croissant Pizza met Ham, Kaas en Courgette
Croissant Pizza met Ham, Kaas en Courgette
Engelse nasi-bami gehaktballen, goudbruin gebakken en geglazuurd met een rijke saus, geserveerd op een kleurrijk Mexicaans keramisch bord, gegarneerd met verse kruiden, omringd door limoen, chilipepers en een kommetje sambal op een tafel met een traditioneel Mexicaans patroon tafelkleed in een gezellige Mexicaanse keuken met kleurrijke tegels en warme natuurlijke verlichting.
Engelse Nasi-Bami Gehaktballen met Ketjap en Sambal
Erwtensoep met Chorizo en Verse Groenten
Eurasian aloo gobi
Eurasian aloo gobi
Exotische Hutspot met Nasi Goreng Mix en Seroendeng
Fusion gehaktballetjes - Italiaans / Aziatisch
Fusion gehaktballetjes – Italiaans / Aziatisch
Fusion rolletjes
Gegratineerde oesters met rode ui
Gegrilde Aubergine Rosbiefrolletjes met Pikante Muntsaus
Gegrilde Bloemkoolsaté met Pittige Thaise Satésaus en Zoete Aardappelblokjes
Gegrilde Bloemkoolsaté met Pittige Thaise Satésaus en Zoete Aardappelblokjesho
Gegrilde Roodbaars met Romige Auberginepuree
Gekarameliseerde Chickenwings van de BBQ
Gekarameliseerde Chickenwings van de BBQ
Gevulde courgette, zoete
Gnocchi met Spruitjes en Spekjes in Romige Kaassaus
Gnocchi met Spruitjes en Spekjes in Romige Kaassaus
Gyros-Boerenkoolstamppot met Casselerrib
Half-Vega Gehaktballen met Kurkuma en Chilivlokken
Half-Vega Gehaktballen met Kurkuma en Chilivlokken
Hambuideltjes met feta
Indische hutspot met hutspotgroenten, romige aardappelpuree en nasi goreng boemboe, gegarneerd met glanzende tartaarballetjes en krokante seroendeng. Een smaakvolle en kleurrijke combinatie van Nederlandse en Indonesische invloeden.
Indische Hutspot met Tartaarballetjes en Seroendeng
Ketchup van Ramanas
Kippenboutjes met Verfrissende Perziksalsa
Kippenboutjes met Verfrissende Perziksalsa
Kipsalade met avocado
Knapperige venkelkoekjes met garnalen
Krokante potatoskins met bacon en zure room
Kruidige pompoenquiche met koriander
Kumarasoep met vis
Mediterrane boerenkoolstamppot met romige aardappelpuree, boerenkool, salami, gesmolten mozzarella, olijven en goudbruine pijnboompitten. Een smaakvolle en kleurrijke ovenschotel.
Mediterrane Twist op Boerenkoolstamppot
Mexicaanse Tacoburgers met Tostadas
Mexicaanse Tacoburgers met Tostadas
Minipita’s met warm pekelvlees
Miniwraps met gegrilde groenten
Moderne Spaanse stamppot met romige aardappelpuree, gemengd met knoflookspinazie, en geserveerd met goudbruin gebakken Catalaanse worstjes. Het gerecht is rijk van smaak en prachtig gepresenteerd, gegarneerd met een vleugje olijfolie en verse kruiden.
Moderne Spaanse Worstjes Stamppot met Spinazie en Crème Fraîche
Oosterse andijviestamppot met kip en zoete aardappel, geserveerd in een kleurrijke schaal. De stamppot bevat een romige aardappelbasis, fijngesneden andijvie, stukjes gebakken kip, en zoete aardappel, gegarneerd met ringetjes rode peper en bosui. Een smaakvolle en kleurrijke maaltijd.
Oosterse Andijviestamppot met Kip en Zoete Aardappel
Pittig Gehaktbrood in Bladerdeeg
Pittig Gehaktbrood in Bladerdeeg
Romige Wortel-Gembersoep met Bosui
Röstikoekjes met gravad lachs
Snijbonenstamppot met Garam Masala en Vegetarische Gehaktballetjes
Spaanse Zuurkool-Chorizostamppot
Tex-Mex Gegrilde Kip met Avocadodip
Tex-Mex Gegrilde Kip met Avocadodip
Tilapia Roerbakschotel met Wokgroenten en Rijst
Pittige Tomatensoep met Rode Curry en Groene Asperges
Tomatensoep met rode curry en groene asperges
Turkse Zuurkool met Macaroni en Worst
Turkse Zuurkool met Macaroni en Worst
Verfijnde Carpaccio Wraps met Avocado en Basilicum Yoghurtsaus
Verfijnde Carpaccio Wraps met Avocado en Basilicum Yoghurtsaus
Zalmsteak met waterkerspesto