Hambuideltjes met feta

AH Feestelijke buffetten en borrelhapjes
Porties: 8 stuks
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 100 g feta kaas, in kleine blokjes
  • 5 gedroogde tomaten in olie fijngesneden
  • 1 eetlepel olie van gedroogde tomaatjes
  • 1 theelepel oregano
  • ½ zakje verse basilicum a 15 g, fijngehakt
  • versgemalen peper
  • 8 plakken jambon d'Ardennes
  • 8 sprietjes bieslook lang
  • 250 g cherrytomaatjes

Instructies

  • In kom feta, gedroogde tomaat, tomatenolie, oregano, 2/3 deel van basilicum en peper naar smaak door elkaar scheppen.
  • Plakken ham uitspreiden en fetamengsel in midden scheppen.
  • Plakken ham rond vulling omhoogvouwen en tot buideltjes vormen.
  • Vaststrikken met sprietje bieslook.
  • Hambuideltjes op schaal zetten. tomaatjes halveren en rond buideltjes leggen.
  • Bestrooien met peper en rest van basilicum.

Voedingswaarden

Calories: 90 kcal | koolhydraten: 1 g | Protein: 8 g | Vet: 6 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Borrelhapjes / Hapjes / Kaas / Koude Hapjes / Varkensvlees / Vlees
Land van herkomst Fusion