Aardappelkoekjes met Gerookte Zalm
Aardbeien met Kruidenkaas
Abrikozen gevuld met notenroomkaas
Abrikozen gevuld met roomkaas
Aceitunas Alinadas van Astrid Veltman
Acht hartige soezen gevuld met tonijnsalade
Ansjovispasta met Basilicum
Antipasti met Parmaham en Meloen
Aperitiefglaasjes met avocado en kippewit
Artisjok basilicummousse met parmaham
Bacon-Ei Emmentaler Broodjes
Bananenchips met mangochutney
Bladerdeeg Gehakt Party Snacks
Bladerdeeghapjes met Tomaat-Olijventapenade
Borrelballetjes van Boodschappen
Borrelhapje van H. E. Warner-Kleyn Van Willigen
Breekbrood met olijfmayo en pesto
Bruschetta met Guacamole en Garnaal
Bruschetta met mozzarella en basilicum
Citroen Olijven met vermouth
Citroenolijven met vermouth
Cocktailtomaten gevuld met sardinentapenade
Courgette mozzarellarolletjes met pestodressing
Courgettekoekjes met yoghurtdip
Crostini met Olijventapenade
Crostini met Rucolasalade
Duo van plakjes ham en meloen
Een smeersel voor op toast of op sandwiches
Eieren in zure room uit Meer
Empanadas con queso y chorizo
Filet American het orginele slagersrecept!
Fricandeau met tonijn in slablad
Frisse Eiersalade met Griekse Yoghurt
Gandahamrolletjes met Rucola en Mozzarella
Garnalen en Krab in dilleroom van Allerhande
Gazpacho in borrelglaasjes
Gegrilde auberginerolletjes met tonijnsalade
Gehaktballetjes met Grimbergen Dubbel
Gehaktballetjes van Astrid Veltman
Geitenkaasrolletjes met Gegrilde Paprika en Tijm
Gemarineerde haring met tomaat
Gemarineerde meloen met ham
Gemarineerde Olijven en Witlof en Roodlof met Crèmedip
Gemarineerde pittige wortelsticks
Gerookte zalm met kwartelei en zalmkaviaar
Geroosterde Broodjes met Haring en Radijssalade
Geroosterde Zalmrolletjes met Appel en Radijs Yoghurtsaus
Gestoomde krab kipgehakt-balletjes
Gevulde eieren met gerookte forelfilet
Gevulde eieren met gerookte zalm
Gevulde nectarines met forel
Gevulde rauwe hamrolletjes
Gevulde tomaatjes met filet americain
Gevulde Tortilla’s met Drie Kazen en Verse Munt
Grove tapenade van zongedroogde tomaten