Eiersalade met Griekse yoghurt

Frisse Eiersalade met Griekse Yoghurt

Porties: 4
Bereidingstijd: 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 6 ei M
  • 1 sjalot gesnipperd
  • 1 tl mosterd
  • 3 eetlepel(s) Griekse yoghurt
  • Bieslook gesneden
  • peterselie gesneden
  • peper & zout

Instructies

  • Kook of stoom (100 °C) de eieren voor 8 minuten.
  • Spoel ze koud.
  • Roer de Griekse yoghurt aan met de mosterd.
  • Voeg de gesneden bieslook en bladpeterselie toe, samen met het gesnipperde sjalotje.
  • Snijd de gepelde eieren gelijkmatig en meng met de rest.
  • Breng op smaak met peper en zout.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:

Deze eiersalade gaat goed samen met een lichte witte wijn, zoals een Pinot Grigio

Voedingswaarden

Calories: 110 kcal | koolhydraten: 2 g | Protein: 12 g | Vet: 6 g | Zout: 0.5 mg | Sugar: 1 g
————————————————————————————————–
Recept categorieën Bijgerecht / Ei / Kinderkoken / Koude Hapjes / Lunch
Geschikt voor Dieët: Glutenvrij / Suikervrij / Tarwevrij / Vegetarisch